קציצות נהדרות וקלות להכנה
עם שילוב טעמים נהדר של
תפוחי אדמה וגזר..
מה גם שהוספתי כאן קמח
חומוס במקום קמח רגיל,
דבר שמוסיף מאוד לטעם.
פשוט טעים וכיף לאכול :)
מצרכים:
5 תפוחי אדמה אדומים
1 בצל (מגורד מעט גס בפומפייה)
1 גזר (מגורד מעט גס בפומפייה)
2 כפות פירורי לחם
3-4 כפות גדושות קמח חומוס
2 ביצים M (אחת לתערובת ואחת לציפוי)
1/4 צרור שמיר,קצוץ
1/2 כפית כורכום
1/4 כפית פפריקה מתוקה בשמן
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח (לפי הטעם)
כפית חוואייג' לבישול
הכנה:
1.מבשלים את תפוחי האדמה במים,
מקלפים ומרסקים למרקם של פירה.
2.את הבצל ואת הגזר מגרדים(בנפרד)
בפומפייה,מעבירים את הבצל למסננת,
לוחצים וסוחטים מנוזלים.
3.מעבירים הכל לקערה,מוסיפים תבלינים,
פירורי לחם,שמיר,קמח חומוס וביצה
אחת,ומערבבים היטב.
משהים כ-15 דקות.
4.יוצרים קציצות בצורה הרצויה(כל פעם
מרטיבים מעט את הידיים,טובלים
בביצה טרופה ומטגנים בשמן עד הזהבה
משני הצדדים.מוציאים על נייר סופג.
יופי של קציצות
בתיאבון!
5 תפוחי אדמה אדומים
1 בצל (מגורד מעט גס בפומפייה)
1 גזר (מגורד מעט גס בפומפייה)
2 כפות פירורי לחם
3-4 כפות גדושות קמח חומוס
2 ביצים M (אחת לתערובת ואחת לציפוי)
1/4 צרור שמיר,קצוץ
1/2 כפית כורכום
1/4 כפית פפריקה מתוקה בשמן
כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח (לפי הטעם)
כפית חוואייג' לבישול
הכנה:
מקלפים ומרסקים למרקם של פירה.
2.את הבצל ואת הגזר מגרדים(בנפרד)
בפומפייה,מעבירים את הבצל למסננת,
לוחצים וסוחטים מנוזלים.
3.מעבירים הכל לקערה,מוסיפים תבלינים,
פירורי לחם,שמיר,קמח חומוס וביצה
אחת,ומערבבים היטב.
משהים כ-15 דקות.
4.יוצרים קציצות בצורה הרצויה(כל פעם
מרטיבים מעט את הידיים,טובלים
בביצה טרופה ומטגנים בשמן עד הזהבה
משני הצדדים.מוציאים על נייר סופג.
בתיאבון!
המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4728
בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4728
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה