עוגת גבינה פירורים קלאסית
כמה פשוטה ככה טעימה..תיהנו :)
לבסיס ולציפוי:
350 גרם ביסקוויטים פתיבר(טחונים)
40 גרם חמאה(מומסת)
למלית הגבינה:
2 שמנת מתוקה 38% שומן
1 פודינג וניל(אריזת קרטון)
500 גרם גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
חצי גביע גבינת שמנת 30%
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
כפית גרידת לימון
הכנה:
1.ממיסים את החמאה ומערבבים עם 2/3
מכמות הביסקוויטים הטחונים.מהדקים
את התערובת בתחתית תבנית קפיצית
(קוטר 24)ומכניסים למקפיא.
2.בינתיים מקציפים את השמנת המתוקה
עם הסוכר,סוכר הוניל והפודינג לקרם חלק
ויציב.מוסיפים את הגבינות וגרידת הלימון
בהדרגה ומקפלים לתוך קרם השמנת
עד קבלת מרקם אחיד.
3.יוצקים לתבנית את קרם הגבינות מעל
שכבת הביסקוויטים,מיישרים ומפזרים מעל
את השליש מכמות הביסקוויטים שנותרו.
4.מכניסים לילה במקרר או מקפיאים שעתיים
לפחות לפניי שמשחררים מהתבנית.
יופי של עוגת גבינה קלאסית
פשוטה וטעימה-בתיאבון!
350 גרם ביסקוויטים פתיבר(טחונים)
40 גרם חמאה(מומסת)
למלית הגבינה:
2 שמנת מתוקה 38% שומן
1 פודינג וניל(אריזת קרטון)
500 גרם גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה
חצי גביע גבינת שמנת 30%
חצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
כפית גרידת לימון
הכנה:
1.ממיסים את החמאה ומערבבים עם 2/3
מכמות הביסקוויטים הטחונים.מהדקים
את התערובת בתחתית תבנית קפיצית
(קוטר 24)ומכניסים למקפיא.
2.בינתיים מקציפים את השמנת המתוקה
עם הסוכר,סוכר הוניל והפודינג לקרם חלק
ויציב.מוסיפים את הגבינות וגרידת הלימון
בהדרגה ומקפלים לתוך קרם השמנת
עד קבלת מרקם אחיד.
3.יוצקים לתבנית את קרם הגבינות מעל
שכבת הביסקוויטים,מיישרים ומפזרים מעל
את השליש מכמות הביסקוויטים שנותרו.
4.מכניסים לילה במקרר או מקפיאים שעתיים
לפחות לפניי שמשחררים מהתבנית.
פשוטה וטעימה-בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה