תוספת תפוחי אדמה בתיבול מיוחד
וטעים ביותר..פשוט מעדן :)
מצרכים:
1 וחצי ק"ג תפוחי אדמה גמדיים
כפית מלח גס(לפי הטעם)
5 כפות שמן זית
חצי כף אבקת מרק עוף
חצי כפית פפריקה מתוקה
כפית כורכום
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כוסברה מיובשת
חצי צרור שמיר(קצוץ)
2 בצלים(פרוסים גס לטבעות)
1 וחצי ק"ג תפוחי אדמה גמדיים
כפית מלח גס(לפי הטעם)
5 כפות שמן זית
חצי כף אבקת מרק עוף
חצי כפית פפריקה מתוקה
כפית כורכום
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כוסברה מיובשת
חצי צרור שמיר(קצוץ)
2 בצלים(פרוסים גס לטבעות)
כוס מים
הכנה:
1.שוטפים את תפוחי האדמה הגמדיים ומשאירים
אותם עם הקליפה.בתבנית יציקה(עם ציפוי
טפלון/קרמי)מפזרים מעליהם מלח גס
ומערבבים.
2.מערבבים בשמן הזית את התבלינים,יוצקים
מעל תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
3.מוסיפים את השמיר וטבעות הבצל ושוב
מערבבים.יוצקים לתבנית כוס מים ומכסים
בנייר כסף.
4.אופים בתנור בחום של 190 מעלות כשעה.
חצי שעה ראשונה עם נייר הכסף,לאחר מכן
מוציאים מהתנור,מורידים את הנייר,מערבבים
קלות וממשיכים לאפות עוד כחצי שעה עד
הזהבה.
יופי של תוספת
מיוחדת וטעימה-בתיאבון!
המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3398
הכנה:
1.שוטפים את תפוחי האדמה הגמדיים ומשאירים
אותם עם הקליפה.בתבנית יציקה(עם ציפוי
טפלון/קרמי)מפזרים מעליהם מלח גס
ומערבבים.
2.מערבבים בשמן הזית את התבלינים,יוצקים
מעל תפוחי האדמה ומערבבים היטב.
3.מוסיפים את השמיר וטבעות הבצל ושוב
מערבבים.יוצקים לתבנית כוס מים ומכסים
בנייר כסף.
4.אופים בתנור בחום של 190 מעלות כשעה.
חצי שעה ראשונה עם נייר הכסף,לאחר מכן
מוציאים מהתנור,מורידים את הנייר,מערבבים
קלות וממשיכים לאפות עוד כחצי שעה עד
הזהבה.
יופי של תוספת
מיוחדת וטעימה-בתיאבון!
המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3398
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה