רולדות שמרים טעימות ביותר וקלות להכנה..
מושלמות לאירוח ולצד הקפה..תיהנו :)
לבצק:
4 כוסות קמח
כפית גדושה שמרים יבשים
50 גרם חמאה,רכה(או מרגרינה לפרווה)
רבע כוס שמן קנולה
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
חצי כפית מלח
כפית גרידת תפוז
כוס ורבע מים פושרים
למלית:
1 קופסת פלסטיק של ממרח תמרים
כפית קינמון(לפי הטעם)
כפית שמן קנולה
חצי כוס שקדים מולבנים גרוסים(קלויים מעט)
הכנה:
1.לשים את חומרי הבצק לבצק רך אך לא דביק
(את המים מוסיפים בהדרגה ואת גרידת
התפוז והמלח לקראת הסוף).
2.לאחר התפחה של כשעה מחלקים את הבצק
ל-4 כדורים,מכסים ומתפיחים במקרר כחצי
שעה.
3.מערבבים את חומרי המלית יחד(חוץ מהשקדים).
4.מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני דק,
מורחים רבע ממלית התמרים,מפזרים מעל
רבע מהשקדים הגרוסים ומגלגלים לרולדה.
5.פורסים כל רולדה(אפשר מעט אלכסונית)
לפרוסות בעובי כ-3 ס"מ(כ-8 פרוסות)
ומניחים במרווחים על נייר אפייה.
6.אופים בחום של 180 מעלות כ-12-15 דקות.
לפני אפייה:
4 כוסות קמח
כפית גדושה שמרים יבשים
50 גרם חמאה,רכה(או מרגרינה לפרווה)
רבע כוס שמן קנולה
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
חצי כפית מלח
כפית גרידת תפוז
כוס ורבע מים פושרים
למלית:
1 קופסת פלסטיק של ממרח תמרים
כפית קינמון(לפי הטעם)
כפית שמן קנולה
חצי כוס שקדים מולבנים גרוסים(קלויים מעט)
הכנה:
1.לשים את חומרי הבצק לבצק רך אך לא דביק
(את המים מוסיפים בהדרגה ואת גרידת
התפוז והמלח לקראת הסוף).
2.לאחר התפחה של כשעה מחלקים את הבצק
ל-4 כדורים,מכסים ומתפיחים במקרר כחצי
שעה.
3.מערבבים את חומרי המלית יחד(חוץ מהשקדים).
4.מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני דק,
מורחים רבע ממלית התמרים,מפזרים מעל
רבע מהשקדים הגרוסים ומגלגלים לרולדה.
5.פורסים כל רולדה(אפשר מעט אלכסונית)
לפרוסות בעובי כ-3 ס"מ(כ-8 פרוסות)
ומניחים במרווחים על נייר אפייה.
6.אופים בחום של 180 מעלות כ-12-15 דקות.
לפני אפייה:
יופי של רולדות
פינוק אמיתי-בתיאבון!
פינוק אמיתי-בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה