דפים

יום ראשון, 13 באוקטובר 2013

פשטידת פסטה עם גבינות

               

                     

                   פשטידה נהדרת עם שלושה סוגי גבינות,תירס וזיתים





      


           בטוח קרה לכם פעם שחיפשתם משהו מהיר וטעים להכנה..זה כמובן קורה גם לי.
           באחד הימים כשחזרתי מיום עבודה נזכרתי שנשארו לי כמה סוגי גבינות במקרר,
           המשכתי לחפש בארונות ומצאתי פסטה ושימורי תירס.
           החלטתי לנסות להרכיב מהחומרים האלה מאפה שמזכיר פיצה..והתוצאה הייתה מהירה

           מוצלחת וטעימה ביותר! :)

   

   

         חומרים


          פסטה פנה-חצי שקית (250 גרם)
          150 גרם גבינה צהובה מגורדת
          150 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
          50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
          3 ביצים (גודל L)
          גרעיני תירס מתוק-חצי קופסת שימורים
          טבעות זיתים שחורים-רבע כוס
          בזיליקום טרי קצוץ-רבע כוס
          חלב-שליש כוס
          גביע יוגורט
          קמח תופח-כף
          אורגנו מיובש-כפית גדושה
          פלפל שחור-קורט
          מלח-קורט
  
           
            * תבנית לפשטידות עגולה מחרס(קוטר 26)
     
      

          הכנה:


         
1.מבשלים את הפסטה כ-3/4 בישול,מסננים מנוזלים ומתבלים בקורט מלח ופלפל.
         2.מערבבים את כל הגבינות יחד וחצי מהכמות שומרים בצד.
         3.טורפים במטרפה ידנית ביצים וחלב יחד.מוסיפים חצי מכמות הגבינות,יוגורט,
            בזיליקום,זיתים,קמח ותירס ומערבבים.
         4.משמנים תבנית ומכסים את התחתית בפסטה.יוצקים על הפסטה את תערובת 
           הביצים והגבינות ומעל מפזרים את הגבינות ששמרנו בצד.
         5.מפזרים מעל הגבינות אורגנו,ואופים בחום של 180 מעלות כרבע שעה
            עד הזהבה מלמעלה.


                     




    


         

                             
                                   בהצלחה ובתיאבון!

     




                   המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
                    בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4260












 
   

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה