קציצות נהדרות,פריכות וטעימות!
פשוט נפלא לארוחת הצהריים של הילדים ..
בעצם גם שלנו,לא? :)
מצרכים:
600 גרם חזה עוף טחון
1 תפוח אדמה אדום גדול
1 בצל
1 ביצה L
חצי צור פטרוזיליה (קצוץ דק)
4-5 כפות גדושות פירורי לחם
כפית גדושה בהרט לקציצות
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כוסברה מיובשת
חצי כפית פפריקה מרוקאית בשמן
כף שמן
כפית מלח (לפי הטעם)
הכנה:
1.מגרדים בצל ותפוח אדמה מעט גס(בנפרד) בפומפייה,
מעבירים למסננת וסוחטים מנוזלים.
2.מערבבים בקערה את כל החומרים לקציצות יחד,מכסים
ומשהים במקרר לפחות חצי שעה לספיגת טעמים.
3.יוצרים קציצות ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
מוציאים על נייר סופג.
בהצלחה ובתיאבון!
המתכון בליווי ערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה