דפים

יום שלישי, 18 בפברואר 2014

שניצל עוף עם תירס








              כולנו מכירים את השניצלים של העוף
           והתירס הנמכרות ברשתות המזון..
           השילוב הזה טעים מאוד וכמובן
           אהוב במיוחד על הילדים.
           עכשיו תוכלו להפתיע ולהגיש שניצלים
           כאלה לארוחת הצהריים בהכנה ביתית
           וטעימה לא פחות :)

                      
            מצרכים:

            500 גרם חזה עוף(250 גרם טחון+250 גרם קצוץ דק)
            3-4 כפות פירורי לחם
            1 בצל קטן(מגורד מעט גס בפומפייה)
            כפית חרדל
            1/2 כפית מלח(לפי הטעם)
            כפית אבקת מרק עוף
            קורט פלפל לבן
            1 ביצה M
            2/3 כוס גרעיני תירס מתוק(מקופסת שימורים)
        

            לציפוי:

            3/4 כוס פירורי לחם מוזהבים
            2 כפות שומשום(לפי הטעם)

        
            הכנה:

            1.מערבבים היטב בקערה את חזה העוף
               יחד עם התבלינים,הבצל,הביצה פירורי
               הלחם והתירס.
            2.מכסים ומשהים במקרר לפחות לחצי שעה
               לספיגת טעמים.
            3.יוצרים מתערובת העוף כדורים(כ-16),
               מגלגלים כל כדור בתערובת של פירורי
               הלחם המוזהבים והשומשום לציפוי,
               משטחים לצורה של שניצל וטובלים שוב
               בתערובת פירורי הלחם(לכיסוי מושלם).
            4.מטגנים עד הזהבה משני הצדדים
               ומוציאים לנייר סופג.




                  

 




                                         פשוט מושלם לצהריים
                                           בהצלחה ובתיאבון!





                המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
                 בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4880
        
                    



       

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה