כולנו מכירים את השניצלים של העוף
והתירס הנמכרות ברשתות המזון..
השילוב הזה טעים מאוד וכמובן
אהוב במיוחד על הילדים.
עכשיו תוכלו להפתיע ולהגיש שניצלים
כאלה לארוחת הצהריים בהכנה ביתית
וטעימה לא פחות :)
מצרכים:
500 גרם חזה עוף(250 גרם טחון+250 גרם קצוץ דק)
3-4 כפות פירורי לחם
1 בצל קטן(מגורד מעט גס בפומפייה)
כפית חרדל
1/2 כפית מלח(לפי הטעם)
כפית אבקת מרק עוף
קורט פלפל לבן
1 ביצה M
2/3 כוס גרעיני תירס מתוק(מקופסת שימורים)
לציפוי:
3/4 כוס פירורי לחם מוזהבים
2 כפות שומשום(לפי הטעם)
הכנה:
1.מערבבים היטב בקערה את חזה העוף
יחד עם התבלינים,הבצל,הביצה פירורי
הלחם והתירס.
2.מכסים ומשהים במקרר לפחות לחצי שעה
לספיגת טעמים.
3.יוצרים מתערובת העוף כדורים(כ-16),
מגלגלים כל כדור בתערובת של פירורי
הלחם המוזהבים והשומשום לציפוי,
משטחים לצורה של שניצל וטובלים שוב
בתערובת פירורי הלחם(לכיסוי מושלם).
4.מטגנים עד הזהבה משני הצדדים
ומוציאים לנייר סופג.
מצרכים:
500 גרם חזה עוף(250 גרם טחון+250 גרם קצוץ דק)
3-4 כפות פירורי לחם
1 בצל קטן(מגורד מעט גס בפומפייה)
כפית חרדל
1/2 כפית מלח(לפי הטעם)
כפית אבקת מרק עוף
קורט פלפל לבן
1 ביצה M
2/3 כוס גרעיני תירס מתוק(מקופסת שימורים)
3/4 כוס פירורי לחם מוזהבים
2 כפות שומשום(לפי הטעם)
1.מערבבים היטב בקערה את חזה העוף
יחד עם התבלינים,הבצל,הביצה פירורי
הלחם והתירס.
2.מכסים ומשהים במקרר לפחות לחצי שעה
לספיגת טעמים.
3.יוצרים מתערובת העוף כדורים(כ-16),
מגלגלים כל כדור בתערובת של פירורי
הלחם המוזהבים והשומשום לציפוי,
משטחים לצורה של שניצל וטובלים שוב
בתערובת פירורי הלחם(לכיסוי מושלם).
ומוציאים לנייר סופג.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה