כדורי שניצל פריכים וטעימים
ממש כמו שהילדים אוהבים..
כיף להפתיע ולפנק את הילדים..תיהנו :)
מצרכים:
(כ-18-20 כדורי שניצל)
500 גרם חזה עוף טחון
3 כפות פירורי לחם
1 בצל קטן(מגורד מעט גס בפומפייה)
(כ-18-20 כדורי שניצל)
500 גרם חזה עוף טחון
3 כפות פירורי לחם
1 בצל קטן(מגורד מעט גס בפומפייה)
כף מיונז
חצי כף רוטב צ'ילי מתוק
קורט פלפל לבן(לפי הטעם)
רבע כפית מלח(לפי הטעם)
כפית אבקת מרק עוף
רבע כפית מלח(לפי הטעם)
כפית אבקת מרק עוף
חצי כוס פירורי לחם מוזהבים(לציפוי)
הכנה:
1.מגרדים את הבצל בפומפייה וסוחטים מנוזלים.
מעבירים לקערה,מוסיפים חזה עוף טחון,מיונז,
1.מגרדים את הבצל בפומפייה וסוחטים מנוזלים.
מעבירים לקערה,מוסיפים חזה עוף טחון,מיונז,
רוטב צ'ילי,פלפל לבן,מלח,פירורי לחם(3 כפות)
ואבקת מרק עוף,ומערבבים היטב(ממש ללוש
2-3 דקות).
2.מכסים ומשהים במקרר כחצי שעה לספיגת
ואבקת מרק עוף,ומערבבים היטב(ממש ללוש
2-3 דקות).
2.מכסים ומשהים במקרר כחצי שעה לספיגת
טעמים.
3.בידיים משומנות יוצרים כ-18-20 כדורים
3.בידיים משומנות יוצרים כ-18-20 כדורים
קטנים,מגלגלים ומצפים בפירורי הלחם
המוזהבים.
4.מטגנים בשמן עמוק(ככוס וחצי שמן בסיר קטן,
ורצוי על אש בינונית)עד הזהבה,ומוציאים לנייר
סופג.אפשר גם לאפות:מניחים את כדורי
השניצל על נייר אפייה מעט משומן,משמנים
מעט גם מעל בעזרת תרסיס שמן ומכניסים
לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך
כרבע שעה(תלוי בתנור)עד הזהבה.
מגישים חם עם רוטב
שאוהבים ונהנים-בתיאבון!
המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה