יום שלישי, 29 באפריל 2014

כדורי שניצל







              כדורי שניצל פריכים וטעימים
           ממש כמו שהילדים אוהבים..
           כיף להפתיע ולפנק את הילדים..תיהנו :)

       

                  מצרכים:
           (כ-18-20 כדורי שניצל)

            500 גרם חזה עוף טחון
            3 כפות פירורי לחם
            1 בצל קטן(מגורד מעט גס בפומפייה)
            כף מיונז
            חצי כף רוטב צ'ילי מתוק
            קורט פלפל לבן(לפי הטעם)
            רבע כפית מלח(לפי הטעם)
            כפית אבקת מרק עוף
            חצי כוס פירורי לחם מוזהבים(לציפוי)

            הכנה:

           1.מגרדים את הבצל בפומפייה וסוחטים מנוזלים.
              מעבירים לקערה,מוסיפים חזה עוף טחון,מיונז,
              רוטב צ'ילי,פלפל לבן,מלח,פירורי לחם(3 כפות)
              ואבקת מרק עוף,ומערבבים היטב(ממש ללוש
              2-3 דקות).
           2.מכסים ומשהים במקרר כחצי שעה לספיגת
              טעמים.
           3.בידיים משומנות יוצרים כ-18-20 כדורים
              קטנים,מגלגלים ומצפים בפירורי הלחם
              המוזהבים.
           4.מטגנים בשמן עמוק(ככוס וחצי שמן בסיר קטן,
              ורצוי על אש בינונית)עד הזהבה,ומוציאים לנייר
              סופג.אפשר גם לאפות:מניחים את כדורי
              השניצל על נייר אפייה מעט משומן,משמנים 
              מעט גם מעל בעזרת תרסיס שמן ומכניסים
              לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך
              כרבע שעה(תלוי בתנור)עד הזהבה.



                

         


                 
                                     מגישים חם עם רוטב
                                  שאוהבים ונהנים-בתיאבון!



              המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
              בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/5176




_________________________________________________________________

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה