דפים

יום שלישי, 29 ביולי 2014

קציצות דג מטוגנות





           קציצות דג מטוגנות מנתחי פילה מרלוזה.
           טעימות מאוד וקלות להכנה..
           מנת דג נהדרת לצהריים או לשבת..תיהנו :)



            מצרכים:
            (כ-12-14 קציצות)

            600 גרם פילה מרלוזה(ללא תוספת קרח)
            1 בצל
            2 שיני שום
            1 תפוח אדמה אדום קטן
            3 כפות גדושות פירורי לחם
            כפית כמון טחון
            כפית פלפל שחור גרוס
            קורט פלפל צ'ילי גרוס חריף
            כפית פפריקה מתוקה בשמן
            רבע צרור שמיר(קצוץ דק)
            רבע צרור כוסברה(קצוצה דק)
            1 ביצה M
            כפית מלח(לפי הטעם)
            מיץ מחצי לימון

            הכנה:

            1.יוצקים על נתחי הדגים מיץ מחצי לימון
               ומשהים כחצי שעה עד שעה.
            2.סוחטים את נתחי הדגים מהנוזלים וטוחנים
               יחד עם בצל,תפוח אדמה ושום.מוסיפים
               תבלינים,פירורי לחם,ביצה,מלח,שמיר
               וכוסברה קצוצים ומערבבים היטב.
            3.בידיים משומנות יוצרים קציצות ומטגנים
               עד הזהבה משני הצדדים.
            4.מוציאים ומניחים על נייר סופג.


                              יופי של קציצות
                        טעימות טעימות-בתיאבון!


             המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
              בקישור הבא:
http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3484
         
                

3 תגובות:

  1. את מוציאה את העור של הדג? או טוחנת ביחד?

    השבמחק
  2. את מוציאה את העור של הדג? או טוחנת ביחד?

    השבמחק
  3. היי,
    נתחי פילה המרלוזה שנמכרים באריזות נקיים מעור
    אני טוחנת איך שזה..

    השבמחק