אין על הטעם של העוגיות האלה שמגיעות
אלינו מהמטבח הארגנטינאי.
איך לא? כשיש בצק פריך במיוחד,מלית
טעימה של ריבת חלב וציפוי של שבבי קוקוס..
פשוט שילוב מנצח! יאמייי..תיהנו :)
לבצק:
(כ-36 עוגיות)
200 גרם חמאה רכה
כוס סוכר
2 ביצים L
1 חלמון מביצה L
חצי שקית אבקת אפייה
1 סוכר וניל
350 גרם קורנפלור
1 וחצי כוסות קמח
למלית ולציפוי:
400 גרם ריבת חלב
100 גרם קוקוס(שקית)
הכנה:
1.מקציפים סוכר וחמאה עד הטמעת הסוכר,
מוסיפים בהדרגה את הביצים ומקציפים עוד
כ-3-5 דקות לקבלת קצף תפוח.מורידים את
מהירות ההקצפה ומוסיפים את שאר החומרים
(חוץ מחצי כוס מהקמח).
2.משאירים את חצי כוס הקמח לסוף ומוסיפים
לבצק בידיים(אם דביק מדי מוסיפים עוד מעט
קמח,אך רצוי לא ללוש יותר מדי).
3.מחלקים ל-3,מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים.
מוציאים מהמקרר ומשהים כרבע שעה שיהיה
יותר קל לעבד את הבצק.
4.מרדדים כל חלק על נייר אפייה עם מעט קמח,
לעובי של כחצי ס"מ.קורצים עיגולים ואופים
בחום של 180 מעלות כ-8-10 דקות עד
שיזהיב מעט.
5.יוצרים "נשיקות" של עוגיות עם ריבת החלב,
מורחים מעט ריבת חלב גם מסביב לעוגייה
וטובלים בקוקוס.
פינוק מתוק אמיתי
בתיאבון!
המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3136
(כ-36 עוגיות)
200 גרם חמאה רכה
כוס סוכר
2 ביצים L
1 חלמון מביצה L
חצי שקית אבקת אפייה
1 סוכר וניל
350 גרם קורנפלור
1 וחצי כוסות קמח
למלית ולציפוי:
400 גרם ריבת חלב
100 גרם קוקוס(שקית)
הכנה:
1.מקציפים סוכר וחמאה עד הטמעת הסוכר,
מוסיפים בהדרגה את הביצים ומקציפים עוד
כ-3-5 דקות לקבלת קצף תפוח.מורידים את
מהירות ההקצפה ומוסיפים את שאר החומרים
(חוץ מחצי כוס מהקמח).
2.משאירים את חצי כוס הקמח לסוף ומוסיפים
לבצק בידיים(אם דביק מדי מוסיפים עוד מעט
קמח,אך רצוי לא ללוש יותר מדי).
3.מחלקים ל-3,מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים.
מוציאים מהמקרר ומשהים כרבע שעה שיהיה
יותר קל לעבד את הבצק.
4.מרדדים כל חלק על נייר אפייה עם מעט קמח,
לעובי של כחצי ס"מ.קורצים עיגולים ואופים
בחום של 180 מעלות כ-8-10 דקות עד
שיזהיב מעט.
5.יוצרים "נשיקות" של עוגיות עם ריבת החלב,
מורחים מעט ריבת חלב גם מסביב לעוגייה
וטובלים בקוקוס.
פינוק מתוק אמיתי
בתיאבון!
המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3136
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה