תבשיל עוף טעים טעים וקל להכנה..
שילוב פשוט ונפלא של טעמים שכולם אוהבים :)
מצרכים:
3 כרעי עוף(מופרדים לשוק וירך)
1 בצל גדול(פרוס לרצועות)
2 שיני שום(חתוכים לקוביות)
3 תפוחי אדמה אדומים גדולים(חתוכים גס לקוביות)
5 כפות שמן קנולה
1 ורבע כפיות כורכום
רבע כפית פפריקה
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כוסברה מיובשת
רבע כפית מלח(לפי הטעם)
חצי כף אבקת מרק עוף
שליש צרור שמיר(קצוץ)
2 וחצי כוסות מים רותחים
הכנה:
1.מתבלים את חלקי העוף(לאחר שהשרנו כ-5
דקות במים רותחים וניקינו)ברבע כפית
פפריקה,רבע כפית כורכום ורבע כפית מלח
ומטגנים במחבת יציקה(ציפוי טפלון/קרמי)
ב-2 כפות שמן עד הזהבה משני הצדדים.
2.בסיר סוטג' בינוני מטגנים את הבצל ב-3
כפות שמן עד הזהבה.מוסיפים את קוביות
השום ומטגנים עוד כדקה.
3.מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים
לטגן תוך כדי ערבוב כ-10 דקות.
4.מוסיפים כפית כורכום,פלפל שחור גרוס
וכוסברה מיובשת ומערבבים.
5.מוסיפים 2 וחצי כוסות מים רותחים,אבקת
מרק עוף ושמיר קצוץ ומערבבים.
6.מסדרים את חלקי העוף מעל תפוחי האדמה
ומבשלים כ-40 דקות.20 דקות ראשונות עם
מכסה מעט פתוח לצמצום נוזלים,לאחר מכן
מכסים וממשיכים לבשל על אש קטנה(במהלך
הבישול יוצקים מהרוטב על העוף בעזרת כף).
יופי של תבשיל עוף
בטעם של פעם-בתיאבון!
3 כרעי עוף(מופרדים לשוק וירך)
1 בצל גדול(פרוס לרצועות)
2 שיני שום(חתוכים לקוביות)
3 תפוחי אדמה אדומים גדולים(חתוכים גס לקוביות)
5 כפות שמן קנולה
1 ורבע כפיות כורכום
רבע כפית פפריקה
כפית פלפל שחור גרוס
כפית כוסברה מיובשת
רבע כפית מלח(לפי הטעם)
חצי כף אבקת מרק עוף
שליש צרור שמיר(קצוץ)
2 וחצי כוסות מים רותחים
הכנה:
1.מתבלים את חלקי העוף(לאחר שהשרנו כ-5
דקות במים רותחים וניקינו)ברבע כפית
פפריקה,רבע כפית כורכום ורבע כפית מלח
ומטגנים במחבת יציקה(ציפוי טפלון/קרמי)
ב-2 כפות שמן עד הזהבה משני הצדדים.
2.בסיר סוטג' בינוני מטגנים את הבצל ב-3
כפות שמן עד הזהבה.מוסיפים את קוביות
השום ומטגנים עוד כדקה.
3.מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה וממשיכים
לטגן תוך כדי ערבוב כ-10 דקות.
4.מוסיפים כפית כורכום,פלפל שחור גרוס
וכוסברה מיובשת ומערבבים.
5.מוסיפים 2 וחצי כוסות מים רותחים,אבקת
מרק עוף ושמיר קצוץ ומערבבים.
6.מסדרים את חלקי העוף מעל תפוחי האדמה
ומבשלים כ-40 דקות.20 דקות ראשונות עם
מכסה מעט פתוח לצמצום נוזלים,לאחר מכן
מכסים וממשיכים לבשל על אש קטנה(במהלך
הבישול יוצקים מהרוטב על העוף בעזרת כף).
יופי של תבשיל עוף
בטעם של פעם-בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה