דפים

יום שלישי, 13 באוקטובר 2015

עוגיות שושנים





         עוגיות טעימות ביותר ואהובות במיוחד..
         מושלמות לאירועים מיוחדים,לאירוח או
         לפינוק לצד הקפה..תיהנו :)

         לבצק:
         (כ-21 עוגיות)

         200 גרם מרגרינה(רכה)
         3 חלמונים 
         חצי גביע שמנת חמוצה(100 מ"ל)
         כף אבקת סוכר
         1 סוכר וניל
         חצי שקית אבקת אפייה
         2 וחצי כוסות קמח

         למלית :

         3 חלבונים 
         2/3 כוס סוכר
         1 פודינג וניל

         הכנה:

         1.מערבבים בקערה מרגרינה,חלמונים,שמנת
            אבקת סוכר וסוכר וניל יחד.מנפים קמח 
            ואבקת אפייה יחד,מוסיפים בהדרגה ולשים
            לבצק רך ונעים.מחלקים ל-3 כדורים,מכסים
            בניילון נצמד ומשהים במקרר כשעה.
         2.מכינים מלית:מקציפים את החלבונים עד
            שמתחיל להיווצר קצף.מוסיפים את הסוכר
            בהדרגה וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף
            חזק.מוסיפים את הפודינג וניל וממשיכים
            להקציף עד הטמעה.
         3.מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני דק בעובי
            כחצי ס"מ.מורחים שליש מהמלית ומגלגלים
            לרולדה.פורסים כל רולדה לפרוסות בעובי
            כ-3 ס"מ(כ-7 פרוסות מכל רולדה).
         4.מרפדים תבנית שקעים למאפינס בעטרות
            נייר ומניחים כל פרוסה מהרולדה כשהחיתוך
            כלפי מעלה(בעזרת תבנית השקעים ועטרות
            הנייר הבצק נפתח לצורה של שושנה).
        5.אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות
           כ-5 דקות,לאחר מכן מורידים לחום של 160
           מעלות ואופים עוד כ-20 דקות(תלוי בתנור).


         המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
          בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/7441

             
                        עוגיות יפות יפות
                        וטעימות-בתיאבון!

5 תגובות:

  1. אין על המתכונים של מאיה!

    השבמחק
  2. אין על המתכונים של מאיה!

    השבמחק
  3. בכל מקרה יהיה חיתוך למעלה ולמטה מלבד הפריסה הראשונה והאחרונה לא כך?

    השבמחק
  4. אפשר להמיר מרגרינה בחמאה או שומן אחר ???

    השבמחק
  5. איך אפשר בבקשה להפוך לפרווה במקום שמנת חמוצה? תודה

    השבמחק