דפים

יום שבת, 26 במרץ 2016

מיני קרמשניט





         ריבועי וגביעי בצק עלים במילוי קרם פטיסייר..
         קינוח טעים ביותר ומושלם לאירוח..תיהנו :)

      


         מצרכים:
         (כ-21 יחידות מיני קרמשניט)

          800 גרם בצק עלים
     
          לקרם הפטיסייר:

          2 וחצי כוסות חלב
          3 חלמונים(מביצה L)
          חצי כוס סוכר
          2 סוכר וניל(או מקל וניל)
          2 כפות גדושות קמח
          כף גדושה קורנפלור
          50 גרם חמאה

          לקרם השמנת המתוקה:

          1 שמנת מתוקה 38% שומן
          2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל

          הכנה:

          1.מכינים קרם פטיסייר:מחממים את החלב.
             בינתיים בעזרת מטרפה ידנית מערבבים בקערה את
             החלמונים,הסוכר והסוכר וניל,מוסיפים את הקמח
             והקורנפלור וממשיכים לערבב למרקם חלק ללא
             גושים.כשהחלב מגיע לסף רתיחה,יוצקים ממנו כחצי
             כוס בזרם דק לתוך תערובת החלמונים(להשוואת
             טמפרטורה)ויוצקים הכל חזרה לתוך סיר החלב
             שעל הגז.על אש קטנה ממשיכים לערבב כ-7 דקות
             עד הסמכה.מורידים מהאש,מצננים מעט ומערבבים
             לתוך הקרם את החמאה עד הטמעה והיווצרות קרם
             אחיד.מכסים ומכניסים לקירור.
          2.מקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ומערבבים
             עם קרם הפטיסייר בתנועות קיפול עד שנוצר קרם חלק.
          3.חותכים מבצק העלים מלבנים של 8 ס"מ על 7 ס"מ
             (או בגודל שרוצים).אם רוצים להכין צורה של
             גביעים-מרדדים קלות את המלבנים לצורה של ריבוע
             על משטח מעט מקומח.יוצרים ארבעה חריצים
             בפנים הבצק לאורך הצלעות(מוסיף יופי באפייה).
             מניחים קונוס ממתכת באלכסון לאורך שני קצוות,
             ואת שני הקצוות הנותרים כורכים מעל הקונוס
             ומהדקים(מעין מעטפה).
          4.אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות עד הזהבה.
             מצננים את המאפים,ממלאים בקרם ומפדרים
             באבקת סוכר.


                        יופי של מיני קרמשניט
                            מעדן-בתיאבון!
           
          

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה