פעמים רבות אנחנו מחפשים רעיונות
לארוחת הצהריים ואין יותר מתאים
משילוב של תפוחי אדמה וחזה עוף
לארוחה מזינה וטעימה ביותר :)
מצרכים:
נתח שלם של חזה עוף
12 תפוחי אדמה אדומים קטנים
4 כפות שמן קנולה
כפית גדושה תערובת תיבול לגריל עוף
כף דבש
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית פפריקה מתוקה בשמן
כפית גדושה אבקת מרק עוף
כפית מלח גס (לפי הטעם)
1/2 כוס מים
נתח שלם של חזה עוף
12 תפוחי אדמה אדומים קטנים
4 כפות שמן קנולה
כפית גדושה תערובת תיבול לגריל עוף
כף דבש
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית פפריקה מתוקה בשמן
כפית גדושה אבקת מרק עוף
כפית מלח גס (לפי הטעם)
1/2 כוס מים
הכנה:
1.מקלפים את תפוחי האדמה,שוטפים
וחוצים לשניים.את חזה העוף השלם
חוצים לשני נתחים.
2.מעבירים הכל לתבנית יציקה(עם ציפוי
טפלון/קרמי)ומתבלים במלח גס.
3.מערבבים בשמן את התבלינים והדבש,
יוצקים מעל הכל ומורחים היטב.
מוסיפים חצי כוס מים לתבנית.
4.מכסים את התבנית בנייר כסף(אין צורך
לאטום)ומכניסים לתנור בחום של 190
מעלות כ-25 דקות.
5.מורידים את נייר הכסף וממשיכים
לאפות עוד כרבע שעה,עד הזהבה.
יופי של ארוחה
בתיאבון!
המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
1.מקלפים את תפוחי האדמה,שוטפים
וחוצים לשניים.את חזה העוף השלם
חוצים לשני נתחים.
2.מעבירים הכל לתבנית יציקה(עם ציפוי
טפלון/קרמי)ומתבלים במלח גס.
3.מערבבים בשמן את התבלינים והדבש,
יוצקים מעל הכל ומורחים היטב.
מוסיפים חצי כוס מים לתבנית.
4.מכסים את התבנית בנייר כסף(אין צורך
לאטום)ומכניסים לתנור בחום של 190
מעלות כ-25 דקות.
5.מורידים את נייר הכסף וממשיכים
לאפות עוד כרבע שעה,עד הזהבה.
יופי של ארוחה
בתיאבון!
המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה