יום חמישי, 21 באוגוסט 2014

אורז מתוק






               אורז מתוק טעים ומנחם..
           משתפת אתכם בנוסח הגיאורגי עליו
           גדלתי-ברינג'יס קאשי.
           פינוק אמיתי לכל עת ולכל גיל..תיהנו :)



           מצרכים:
           (כ-2-3 מנות)

           1 כוס אורז עגול(שטוף ומסונן)
           2 וחצי כוסות מים
           1 וחצי כוסות חלב
           קורט מלח
           2-3 כפות סוכר(לפי הטעם)
           25 גרם חמאה

          הכנה:

          1.מבשלים על אש בינונית את האורז במים
             עם קורט מלח במשך כרבע שעה עד שהמים
             נספגים כמעט לגמרי באורז(בשלב הזה 

             האורז עובר כחצי בישול).
          2.מוסיפים את החלב ומביאים לרתיחה.
          3.מוסיפים סוכר וחמאה,וממשיכים לבשל
             כ-15-20 דקות ולבחוש מדי פעם על אש קטנה,
             עד שהאורז מתבשל היטב והחלב מסמיך.

              טיפ: אפשר להגיש עם מעט קינמון
                     או פתיתי שוקולד מלמעלה.


                         יופי של אורז מתוק
                        טעים ומנחם-בתיאבון!




             המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
              בקישור הבא:
http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/5793
          


_________________________________________________________________

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה