לביבות חמות וטעימות שכל ילד יאהב
שילוב של תפוחי אדמה וגרעיני תירס מתוק
לארוחת ערב נפלאה..תיהנו :)
מצרכים:
(כ-18 לביבות)
4 תפוחי אדמה אדומים(בגודל בינוני)
בצל קטן(מגורד במגרדת מעט גסה)
2 כפות עירית(קצוצה)
2 כפות שמיר(קצוץ)
2 כפות גדושות פירורי לחם
2-3 כפות גדושות קמח תירס(טחון דק כמו קמח רגיל)
2 ביצים M(אחת לתערובת ואחת לציפוי)
2/3 קופסת שימורים של תירס מתוק
כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור גרוס
(כ-18 לביבות)
4 תפוחי אדמה אדומים(בגודל בינוני)
בצל קטן(מגורד במגרדת מעט גסה)
2 כפות עירית(קצוצה)
2 כפות שמיר(קצוץ)
2 כפות גדושות פירורי לחם
2-3 כפות גדושות קמח תירס(טחון דק כמו קמח רגיל)
2 ביצים M(אחת לתערובת ואחת לציפוי)
2/3 קופסת שימורים של תירס מתוק
כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית חוואייג' לבישול
כפית מלח(לפי הטעם)
הכנה:
1.מכסים בסיר את תפוחי האדמה במים ומבשלים.
מצננים,מקלפים ומרסקים למרקם חלק.
2.מגרדים את הבצל במגרדת מעט גסה וסוחטים
מנוזלים.
3.מעבירים הכל לקערה,מוסיפים את שאר החומרים
(חוץ מביצה אחת לציפוי)ומערבבים היטב.
4.יוצרים לביבות בצורה הרצויה(כל פעם מרטיבים
מעט את הידיים),טובלים בביצה טרופה ומטגנים
עד הזהבה משני הצדדים.מוציאים לנייר סופג.
יופי של לביבות חמות וטעימות
בתיאבון!
כפית מלח(לפי הטעם)
הכנה:
1.מכסים בסיר את תפוחי האדמה במים ומבשלים.
מצננים,מקלפים ומרסקים למרקם חלק.
2.מגרדים את הבצל במגרדת מעט גסה וסוחטים
מנוזלים.
3.מעבירים הכל לקערה,מוסיפים את שאר החומרים
(חוץ מביצה אחת לציפוי)ומערבבים היטב.
4.יוצרים לביבות בצורה הרצויה(כל פעם מרטיבים
מעט את הידיים),טובלים בביצה טרופה ומטגנים
עד הזהבה משני הצדדים.מוציאים לנייר סופג.
יופי של לביבות חמות וטעימות
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה