שילוב טעמים מופלא של פסטה,גבינות
ורוטב עגבניות בפשטידה אחת.
ממש טעם של פיצה כמו שכולם אוהבים,תיהנו :)
לשכבת הפסטה:
400 גרם פסטה פנה
1 גבינה לבנה 3% או 5%(250 גרם)
30 גרם גבינה בולגרית(מפוררת)
2 ביצים L
קורט מלח(לפי טעם)
קורט פלפל שחור
כף שמן זית
לרוטב העגבניות:
2 כפות שמן זית(לטיגון)
1 בצל(מגורר גס בפומפייה)
2-1 שיני שום(כתושות)
4 עגבניות מרוסקות(או קופסת שימורים של 400 גרם)
כף גדושה רסק עגבניות
כפית פפריקה בשמן
קורט סוכר
כפית גדושה אורגנו
קורט מלח ופלפל(לפי טעם)
חצי כוס מים(רותחים)
התוספות מעל:
3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת
5 עגבניות שרי חצויות
חופן זיתים(שלמים או טבעות)
כפית אורגנו(לפיזור מעל)
הכנה:
1.מכינים רוטב:מטגנים בצל בשמן עד שקיפות,
מוסיפים עגבניות וסוכר ומבשלים עד ריכוך קל.
מוסיפים תבלינים,רסק ומים ומבשלים על אש
קטנה כ-10-12 דקות.
2.בינתיים מבשלים את הפסטה בישול כמעט מלא
(כ-3/4 מזמן הבישול),מסננים,מערבבים עם
כף שמן ומצננים מעט.
3.מוסיפים לפסטה את שאר החומרים(מרשימת
החומרים לשכבת הפסטה),מערבבים ומשטחים
על תבנית משומנת עגולה בקוטר 26 או מרובעת
24/24 ס"מ.
4.מעל הפסטה יוצקים את רוטב העגבניות בעזרת
כף ובסוף מפזרים את הגבינה הצהובה והתוספות.
5.אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.
מגישים חם וזוללים!
בתיאבון!
400 גרם פסטה פנה
1 גבינה לבנה 3% או 5%(250 גרם)
30 גרם גבינה בולגרית(מפוררת)
2 ביצים L
קורט מלח(לפי טעם)
קורט פלפל שחור
כף שמן זית
לרוטב העגבניות:
2 כפות שמן זית(לטיגון)
1 בצל(מגורר גס בפומפייה)
2-1 שיני שום(כתושות)
4 עגבניות מרוסקות(או קופסת שימורים של 400 גרם)
כף גדושה רסק עגבניות
כפית פפריקה בשמן
קורט סוכר
כפית גדושה אורגנו
קורט מלח ופלפל(לפי טעם)
חצי כוס מים(רותחים)
התוספות מעל:
3/4 כוס גבינה צהובה מגורדת
5 עגבניות שרי חצויות
חופן זיתים(שלמים או טבעות)
כפית אורגנו(לפיזור מעל)
הכנה:
1.מכינים רוטב:מטגנים בצל בשמן עד שקיפות,
מוסיפים עגבניות וסוכר ומבשלים עד ריכוך קל.
מוסיפים תבלינים,רסק ומים ומבשלים על אש
קטנה כ-10-12 דקות.
2.בינתיים מבשלים את הפסטה בישול כמעט מלא
(כ-3/4 מזמן הבישול),מסננים,מערבבים עם
כף שמן ומצננים מעט.
3.מוסיפים לפסטה את שאר החומרים(מרשימת
החומרים לשכבת הפסטה),מערבבים ומשטחים
על תבנית משומנת עגולה בקוטר 26 או מרובעת
24/24 ס"מ.
4.מעל הפסטה יוצקים את רוטב העגבניות בעזרת
כף ובסוף מפזרים את הגבינה הצהובה והתוספות.
5.אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות.
מגישים חם וזוללים!
בתיאבון!
תודה רבה על המתכונים
השבמחק