יום שלישי, 14 ביולי 2015

שניצל ממולא






                מנה מיוחדת וטעימה ביותר..
         חזה עוף ממולא בבשר בקר טחון מתובל
         פינוק אמיתי לכל המשפחה..תיהנו :)



         מצרכים:
         (כ-12-14 שניצלים)

         800 גרם חזה עוף(פרוס לשניצלים דקים)
         ביצה L(טרופה)
         כוס וחצי פירורי לחם מוזהבים
         חצי כפית פפריקה מתוקה
         כפית שטוחה אבקת מרק עוף
         כף שמן זית
         קורט מלח(לפי הטעם)

         למלית הבשר:

         400 גרם בשר בקר טחון
         1 בצל קטן(קצוץ דק)
         1 שן שום(קצוצה)
         כפית פפריקה מתוקה
         חצי כפית כוסברה מיובשת
         חצי כפית פלפל שחור גרוס
         חצי כפית מלח(לפי הטעם)
         קורט צ'ילי חריף גרוס
         רבע כוס פטרוזיליה(קצוצה)
         כף צנוברים(לא חובה)

         הכנה:

         1.ממליחים קלות(לפי הטעם)את נתחי השניצל
            (דקים ככל האפשר)משני הצדדים.מערבבים
            יחד את החומרים לתיבול(פפריקה,אבקת
            מרק ושמן זית)ומורחים על פרוסות חזה העוף.
         2.מאדים ומפוררים את הבשר עם שאר חומרי
            המלית(הבצל,השום והתבלינים)תוך כדי ערבוב
            מדי פעם.בסוף מוסיפים את הפטרוזיליה.
         3.מניחים בקצה של כל נתח חזה עוף בערך כף
            מבשר הבקר המתובל ומגלגלים ל"סיגר"
            (אפשר לסגור עם קיסם ולהוציא לאחר טיגון).
            משהים במקרר כרבע שעה.
         4.טובלים בביצה ואח"כ בפירורי הלחם ומטגנים
            עד הזהבה על אש בינונית.מניחים כמובן על
            נייר סופג.


                               יופי של שניצל
                           טעים ומפנק-בתיאבון!


_________________________________________________________________

תגובה 1: