מרק נפלא,קל להכנה וטעים במיוחד!
פינוק אמיתי לכל המשפחה.
פשוט מחמם את הלב..תיהנו :)
מצרכים:
1 בצל(קצוץ דק)
3 כפות שמן קנולה(לטיגון הבצל)
שן שום אחת(קצוצה)
2 גזר(ללא קליפה ופרוסים לחצאי טבעות)
2 גבעולי סלרי,כולל העלים(קצוצים)
1 סלסלת פטריות שמפיניון
כפית פלפל שחור גרוס(לפי הטעם)
כפית כורכום(לפי הטעם)
2 תפוחי אדמה(חתוכים לקוביות קטנות)
חצי כוס גריסי פנינה
כף גדושה אבקת מרק בטעם עוף
רבע צרור פטרוזיליה(קצוצה)
2 עלי דפנה
מים-לפי הצורך
הכנה:
1.בסיר גדול מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
2.מוסיפים את השום ומערבבים.מוסיפים את
הגזר והסלרי(חוץ מהעלים-לשמור בצד)
ומטגנים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב.
3.מוסיפים את הפטריות(שטופות ופרוסות),
הפלפל השחור והכורכום,וממשיכים לטגן
למשך עוד כ-3 דקות.
4.מוסיפים כ-2 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה,עלי הדפנה
וגריסי הפנינה,ומבשלים כחצי שעה.
5.כ-10 דקות לקראת סוף הבישול מוסיפים
את אבקת מרק העוף,עלי הסלרי ועלי
הפטרוזיליה הקצוצים ומוכן.
יופי של מרק
טעים ומזין-בתיאבון!
המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/6297
1 בצל(קצוץ דק)
3 כפות שמן קנולה(לטיגון הבצל)
שן שום אחת(קצוצה)
2 גזר(ללא קליפה ופרוסים לחצאי טבעות)
2 גבעולי סלרי,כולל העלים(קצוצים)
1 סלסלת פטריות שמפיניון
כפית פלפל שחור גרוס(לפי הטעם)
כפית כורכום(לפי הטעם)
2 תפוחי אדמה(חתוכים לקוביות קטנות)
חצי כוס גריסי פנינה
כף גדושה אבקת מרק בטעם עוף
רבע צרור פטרוזיליה(קצוצה)
2 עלי דפנה
מים-לפי הצורך
הכנה:
1.בסיר גדול מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
2.מוסיפים את השום ומערבבים.מוסיפים את
הגזר והסלרי(חוץ מהעלים-לשמור בצד)
ומטגנים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב.
3.מוסיפים את הפטריות(שטופות ופרוסות),
הפלפל השחור והכורכום,וממשיכים לטגן
למשך עוד כ-3 דקות.
4.מוסיפים כ-2 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה,עלי הדפנה
וגריסי הפנינה,ומבשלים כחצי שעה.
5.כ-10 דקות לקראת סוף הבישול מוסיפים
את אבקת מרק העוף,עלי הסלרי ועלי
הפטרוזיליה הקצוצים ומוכן.
יופי של מרק
טעים ומזין-בתיאבון!
המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/6297
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה