יום שבת, 3 בספטמבר 2016

עוגת פרג




                עוגת פרג עם שילוב נפלא של טעמים..
         עסיסית וטעימה..מעדן לאוהבי הפרג :)

 

         מצרכים:

         4 ביצים L(בטמפרטורת החדר)
         כוס סוכר
         1 סוכר וניל
         2/3 כוס שמן
         1 גביע יוגורט
         רבע כוס מיץ תפוזים
         קליפת לימון מגורדת(מחצי לימון)
         1 תפוח ירוק(מגורד מעט גס בפומפייה)
         כוס קמח תופח
         1 כוס פרג טחון(100 גרם)
         חצי כוס סולת
         חצי כוס קוקוס

         לציפוי השוקולד:

         1 שוקולד מריר
         רבע כוס חלב
         25 גרם חמאה

         הכנה:

         1.מקציפים את הביצים בשלמותן,מוסיפים בהדרגה
            סוכר וסוכר וניל,וממשיכים להקציף עד קבלת
            קצף תפוח ובהיר.
         2.מורידים את מהירות ההקצפה,מוסיפים שמן
            בזרם דק,מיץ תפוזים ויוגורט.מוסיפים קמח
            תופח,פרג,סולת וקוקוסׁׁ(לאחר שתחילה
            ערבבנו יחד בקערה)בהדרגה ובערבוב איטי.
            בסוף מקפלים לתערובת תפוח וקליפת לימון.
         3.יוצקים לתבנית משומנת בקוטר 24 ואופים
            בחום של 170 מעלות כ-45 דקות.
         4.ממיסים על הגז או במיקרוגל את השוקולד,
           החלב והחמאה יחד ומצפים את העוגה.

           טיפ:לאחר שמצננים מעט את העוגה ניתן
                 לערבב חצי כפית קפה נמס בחצי כוס
                 מים ולהרטיב את העוגה.

                              יופי של עוגת פרג
                         עסיסית וטעימה-בתיאבון!
         
           
_________________________________________________________________

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה