יום חמישי, 12 בפברואר 2015

פחזניות ממולאות בקרם וניל






                 אחד הקינוחים המוכרים והטעימים שיש..
          מעטפת של בצק רבוך עם קרם בטעם
          וניל..יש יותר מפנק מזה? תיהנו :)

          

          לבצק הרבוך:
          (כ-28-30 פחזניות)

          110 גרם חמאה(או מרגרינה לפרווה)
          כוס מים(240 מ"ל)
          2 שקיות סוכר וניל
          קורט מלח
          1 כוס קמח+כף גדושה(180 גרם)
          4 ביצים L

          לקרם:

          2 שמנת מתוקה(או 2 וחצי קצפת צמחית לפרווה)
          כוס חלב(לפרווה בלי החלב כמובן)
          שליש כוס סוכר
          קופסת קרטון אינסטנט פודינג בטעם וניל
          50 גרם שוקולד מריר מגורר מעט גס(לא חובה)

          *2-3 כפות אבקת סוכר לבזיקה

          הכנה:

          1.מוסיפים לקלחת חמאה וכוס מים,ועל להבה
             בינונית ממיסים את החמאה.ברגע שהמים
             מגיעים לרתיחה מוסיפים סוכר וניל ומלח.
             מוסיפים את הקמח ומערבבים ערבוב מהיר
             עד שנוצר גוש בצק אחיד.מצננים את הבצק.
          2.מעבירים את הבצק לקערת מיקסר,מוסיפים
             ביצה ומקציפים עד הטמעה.לעשות כך עם
             שאר הביצים בהדרגה.
          3.מעבירים לשק זילוף,מזלפים בצורה שרוצים
             על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים.
             אופים תחילה כ-15 דקות בחום של 190
             מעלות(בשלב הזה הפחזניות כבר מזהיבות)
             אח"כ מורידים ל-170 מעלות ואופים עוד
             כ-5-8 דקות(תלוי בתנור).רצוי לא לפתוח
             את דלת התנור במהלך האפייה.
          4.מכינים קרם:מקציפים את השמנת והסוכר,
             מוסיפים בהדרגה חלב ופודינג וניל,עד
             שנוצר קרם חלק ויציב.מוסיפים שוקולד
             מריר ומערבבים בתנועות קיפול.
          5.מעבירים את הקרם לשק זילוף(לא חובה)
             וממלאים את הפחזניות.בוזקים אבקת
             סוכר.



                               לפני אפייה:
       

                  
                                     יופי של פחזניות
                               מפנקות וטעימות-בתיאבון!


           המתכון מלווה בערכיו התזונתיים באתר FoodsDictionary
            בקישור הבא:http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3856
      


_________________________________________________________________

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה